Aplicacions de refrigeració d’aigua a la industria plàstica

Imagen de dos enfriadoras de agua Parker

A la industria del plàstic, és molt important treballar amb equips que garanteixin un control de temperatura òptim, ja que això garantitza una estabilitat dimensional i una qualitat adequada del producte acabat, aportant repetibilitat i productividad.

Les refredadores d’aigua de procés són la solució idònia per a la regulació de la temperatura en el processat, fabricació de plàstic i en aplicacions com l’emmotllament per extrusió, per injecció o per bufat.

Dins de les solucions més eficients i completes que oferim als nostres clietns del sector del plàstic, son les refredadroes d’aigua Parker Hyperchill, ja que ofereixen unes característiques determinants per a un òptim resultat final:

  • Dipòsit intern, condensador i evaporador sobredimensionats per a major flexibilitat, i capacitat d’operació amb grans gradients de temperatura.
  • Bomba d’alta pressió disenyada per a superar les caigudes de pressió que es donen en els canals de refrigeració del motllo.

 

Una refrigeració eficient en l’emmotllament per injecció, mantenint els motllos entre 10-15ºC, evita temps de inactivitat innecessaris i permet un cicle de fabricació més ràpid.

El departament de Fred Industrial d’Airmatic, ofereix assessorament per a desenvolupar el projecte que millor s’adapti a les seves necessitats, amb la premisa de millora d’eficiencia energètica i un Servei posventa especialitzat.

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tus instalaciones de aire comprimido y mucho más. 

INDUSTRIAS Y APLICACIONES

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

NOVEDADES

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

SOBRE NOSALTRES

Tot el que vols saber sobre les instal·lacions d’aire comprimit i molt més.

NOVETATS

Vols estar al dia i rebre les notícies més interessants?

No et molestarem amb publicitat de tercers, i per descomptat, podràs donar-te de baixa quan vulguis.