Solucions Integrals de l'
Aire Comprimit, Buit i Fred Industrial

Els nostres Productes

En Airmatic,disposem d’una extensa gamma de productes amb la finalitat d’oferir Solucions Integrals de l’ Aire Comprimit, Fred i Buit Industrial que s’adaptin amb precisió als requisits de cada client.

Conscients que cada línia de producció és única, ens esforcem per entendre i satisfer la diversitat de desafiaments i expectatives amb una oferta que permet cobrir totes les fases de la línia d’aire comprimit, refrigeració i buit industrial. Per aquesta raó, cada equip que oferim està seleccionat per la seva eficiència, fiabilitat i rendiment energètic, assegurant que tots els nostres productes contribueixen a un consum energètic més baix i una major eficiència operativa.

A més, entenem que l’adquisició d’un nou equip és una decisió important. Per això, la nostra missió va més enllà de la venda: oferim un acompanyament complet que inclou assessoria especialitzada, instal·lació, posada en marxa i servei postvenda que assegura el màxim rendiment de cada producte adquirit.

Els nostres serveis

Ens enorgulleix comptar amb un equip d’experts altament qualificats, especialitzats en serveis en la indústria:aire comprimit, refrigeració i buit industrial. Els nostres professionals dediquen el coneixement i experiència acumulada al servei dels nostres clients, proporcionant solucions personalitzades i orientades al detall.

Creiem que cada client mereix una atenció personalitzada. La nostra capacitat per a oferir assessorament expert en diversos rangs de circumstàncies és el que ens distingeix en un mercat competitiu.

Sens dubte, la satisfacció del client és el nostre objectiu principal, i per a aconseguir-lo, no sols oferim respostes ràpides a les seves consultes, sinó que també anticipem les seves necessitats futures, assegurant una col·laboració fructífera a llarg termini. En conseqüència, Airmatic es presenta com el seu aliat estratègic de confiança en la cerca de solucions integrals i eficients de l’aire comprimit.

0 %

Compressors de velocitat variable

0

Anys de
experiència

0

MWh anuals
estalviats

0

Tones de
C0₂ estalviades

1 %

Compressors de velocitat variable

1

Anys de
experiència

1

MWh anuals estalviats

1

Tones de CO2 estalviades

Sobre Les nostres Solucions Integrals de l'Aire Comprimit

Descobreix totes les novetats en aire comprimit, aplicacions, recursos i solucions integrals concretes per al teu sector. I, com a resultat, aprèn a millorar el rendiment dels teus compressors d’aire, bombes de buit i sistemes de refrigeració.

A moltes plantes industrials, les aplicacions de bufat a fuita lliure utilitzen una quantitat considerable d'aire comprimit

Sobre Airmatic

Airmatic S.A., amb origen a Sabadell el 1977, va iniciar la seva trajectòria com a distribuïdor especialitzat en Equips d’Aire Comprimit, Refrigeració i Buit Industrial. Al llarg de més de quatre dècades, hem evolucionat per oferir solucions integrals que van més enllà del simple subministrament i instal·lació d’equips.

Des de l’inici, el nostre compromís es reflecteix en un servei que va des de la identificació de necessitats i punts de millora fins al servei postvenda, instal·lacions, control d’eficiència, legalitzacions necessàries i plans de manteniment corresponents. A més, la nostra metodologia de treball està dissenyada per a consolidar el nostre compromís amb l’excel·lència operativa, així com oferint assessorament continu i formació per a mantenir-te a l’avantguarda de les últimes innovacions en la indústria.

D’altra banda, representem empreses capdavanteres en les seves respectives especialitats, i gràcies a la nostra experiència som capaços d’oferir les solucions més adequades per a cada situació. Així mateix, amb un equip humà de més de 50 professionals, ens dediquem diàriament a l’èxit dels nostres clients, esforçant-nos per brindar un servei de qualitat excepcional.

Finalment, amb Bases de Servei Tècnic a Sabadell (Barcelona) i a Constantí (Tarragona), busquem estar a prop dels nostres clients, assegurant respostes ràpides i efectives per complir amb el nostre objectiu de proporcionar un servei de qualitat excepcional.

Sistema de Gestió Integrat d'Airmatic

Disposem d’un sistema de gestió rigorós i complet, que es caracteritza pel seu compromís constant amb l’excel·lència. Representem l’única companyia independent del nostre sector que ha obtingut i revalidat les tres acreditacions ISO per un període superior a dues dècades.

Així mateix, ressalta la nostra adhesió permanent als nivells més elevats de qualitat i rendiment, de conformitat amb els estàndards establerts per les següents regulacions:

Certificat ISO 9001

UNE-EN-ISO 9001

Ens enfoquem en la millora contínua i la satisfacció del client, complint rigorosament els estàndards de qualitat establerts per aquesta normativa internacional.

Certificat ISO 14001

UNE-EN-ISO 14001

El nostre compromís amb el medi ambient es reflecteix a cada acció. Adoptem pràctiques responsables i eficients per a la conservació de recursos i la reducció de l’impacte ambiental.

Certificat ISO 45001

UNE-EN-ISO 45001

La seguretat i la salut a la feina són essencials en la nostra organització. Implementem mesures preventives i sistemes de gestió de riscos per crear un entorn laboral segur.

Contacta amb Nosaltres

FAQ

Sí, disposem de la més àmplia flota del sector de compressors industrials d’aire lubrificats i exempts d’oli, assecadors frigorífics i d’adsorció, dipòsits i filtres, amb l’objectiu de poder oferir solucions de lloguer davant una necessitat puntual.

Al nostre ventall de solucions integrals de l’aire comprimit també trobaràs opcions personalitzades de lloguer a mitjà i llarg termini, incloent-hi la gestió completa de la seva sala de compressors.

Depèn de cada cas, encara que disposem d’un ampli estoc dels equips més habituals per a lliurament immediat. En cas de requerir urgentment un equip que no estigui en estoc, la flota de lloguer permet oferir una solució fins que arribi l’equip nou.

El preu dels compressors industrials d’aire varien en funció de la tecnologia que utilitzin i de la seva capacitat. No obstant això, els compressors són transformadors energètics el cost elèctric dels quals generalment supera el valor d’inversió i el manteniment el primer any. En 5 anys d’operació, el 70% del cost operatiu és energia.

En resum, el preu de l’equip és important, però l’energia ho és molt més. A l’hora de comparar, és recomanable centrar l’atenció en l’eficiència energètica dels equips.

Disposem d’un ampli estoc de recanvis per a tots els nostres
equips d’aire comprimit
que necessitem per a gestionar de manera eficaç qualsevol tipus d’intervenció de manteniment preventiu, així com poder donar assistència immediata davant una possible avaria.

També disposem d’un magatzem rotatiu automatitzat que ens facilita la traçabilitat del petit material, alhora que els nostres tècnics disposen dels recanvis habituals més crítics als vehicles taller.

Sempre utilitzem recanvis i lubrificants originals.

Els recanvis originals han estat dissenyats i certificats per a complir els estàndards de rendiment i fiabilitat més alts del mercat. Mantenir peces originals durant tota la vida del compressor és important ja que garanteix una vida útil molt més llarga en les condicions més dures de treball, així com un menor consum energètic dels equips.

Els recanvis no originals poden costar menys que un recanvi original, encara que disposen d’una vida útil curta, disminueixen el rendiment específic del compressor i tenen major tendència a permetre el pas d’oli a la xarxa. Aquest excés pot portar a vessaments d’oli i en certs casos a una descàrrega incorrecta d’electricitat estàtica, incrementant així el risc d’incendi.

Sempre utilitzem oli sintètic. L’oli sintètic garanteix més durabilitat i resistència en les condicions climàtiques extremes que lamentablement són cada vegada més habituals.

Altres avantatges de l’ús de lubricants sintètics és que manté els equips més nets i permet intervals de servei més amplis, cosa que redunda en una menor generació de residus i per tant més sostenibilitat de la planta.

El coste de mantenimiento del aceite sintético no es superior al coste en aceite mineral.

Tant les instal·lacions d’aire comprimit com els diferents equips a pressió (pulmó, dipòsit d’oli, etc) han de ser legalitzats.

És necessari realitzar tràmits de legalització, i mantenir la instal·lació al dia fent les inspeccions legals que requereixen els equips, i que tenen periodicitat anual actualment.

El Departament Legal especialitzat del qual disposa Airmatic es pot encarregar de gestionar tots els tràmits legals que els clients necessitin.

La normativa de riscos laborals exigeix ​​una correcta ubicació dels compressors, que garanteixi que es compleixen les condicions de seguretat i salut per al personal que hi ha d’intervenir. L’aire comprimit és una font d’energia bàsica per a les indústries, i consegüentment, és important disposar d’un bon accés per al seu manteniment i reparació.

D’altra banda, els compressors lubricats amb oli generen condensats contaminants que no es poden vessar directament al desguàs. És necessari instal·lar sistemes de depuració de condensats que siguin capaços de retenir aquest oli, i permetin complir la normativa d’abocament d’aigües residuals.

Inclòs als nostres serveis integrals de l’aire comprimit, preparem formació específica a les instal·lacions dels nostres clients, amb l’objectiu que el personal de manteniment tingui un coneixement bàsic dels principis i el funcionament de la seva instal·lació.

Disposem de fórmules de finançament adaptades a cada cas i que complementen la nostra oferta de valor afegit al client.

Pregunti per les diferents solucions de finançament disponibles al seu assessor comercial.

Els compressors són màquines tèrmiques i com a tals requereixen una refrigeració adequada. La ventilació és el factor més important que cal tenir en compte en la instal·lació d’un compressor. Tot i això, algunes consideracions són:

  • Cal evitar la recirculació de l’aire calent a la sala de compressors. Si se superen els 46 °C ambient el compressor es pot detenir per seguretat.
  • Si hi ha risc que això passi, cal instal·lar conductes d’evacuació de l’aire calent a l’exterior, així com habilitar una entrada d’aire fresc a la sala.
  • És més important treure l’aire calent a l’exterior que ficar aire fresc a la sala.
  • Es recomana visitar un dels nostres especialistes per revisar les particularitats de cada cas.

Les principals consideracions són:

  • Espai: una ubicació correcta ha de respectar les normes de prevenció de riscos laborals per als operaris, i un bon accés als components que requereixen manteniment.
  • Ventilació: és el component més crític de la instal·lació, és imprescindible evitar la recirculació i que el compressor torni a aspirar l’aire calent que genera.
    També és important assegurar una correcta aspiració d’aire el més fresc possible de l’exterior, i expulsar l’aire calent cap a fora.
  • Instal·lació pneumàtica: És necessari preparar la correcta instal·lació dels diferents elements que componen la sala de compressors, evitant l’ús excessiu de colzes, tes, flexos que provoquen una excessiva pèrdua de pressió i major potencial de fugides.
  • Instal·lació elèctrica: Cal preparar les proteccions adequades per a protegir la instal·lació, el dimensionament de la qual ha de ser adequat per al consum màxim del compressor.

Els intervals de servei varien segons factors com el tipus d’equips, de lubricant i els filtres utilitzats, les condicions de pols i temperatura ambient, i les hores de treball dels equips.

En base a tots aquests paràmetres, es dissenya un programa de Servei personalitzat, que ens encarreguem de gestionar amb l’objectiu de mantenir cadascun dels equips en les millors condicions.

En efecte. Oferim diversos plans de servei amb diferents nivells de cobertura, per adaptar-nos a les necessitats i característiques específiques de cada client i instal·lació.

Els programes de manteniment concertat que preparem, s’han dissenyat de manera que els clients puguin disposar de traçabilitat de la gestió preventiva, a més d’una visió el més transparent i controlada possible dels seus costos de servei.

La garantia del fabricant és de 12 mesos des de la data de posada en marxa o 18 mesos des de la data de lliurament.

En funció del tipus d’equips i acord de manteniment contractat, podem estendre aquesta garantia fins a 24 o 60 mesos.

Tenim comptabilitzat que el 99% de les intervencions de manteniment no programades (avaries), les resolem en menys de 3 hores.

A més, és fonamental per donar aquest nivell de resposta disposar d’un ampli estoc de recanvis, un servei tècnic especialitzat i una flota d’equips d’emergència.

D’altra banda, per assegurar una resposta ràpida en qualsevol circumstància, a més del que hem comentat anteriorment disposem d’un servei de transport propi.

Finalment, complementant les nostres solucions d’intervenció immediata disposem d’una Unitat Mòbil d’Emergències, consistent en una furgoneta equipada amb un compressor de 100 CV de potència, amb assecador integrat i filtració fins a carbó actiu per a proporcionar aire a la seva instal·lació sense necessitat de parada.

En un cicle de 5 anys d‟operació, l’energia suposa el 70% del cost d’un compressor, i la inversió i el manteniment durant aquests 5 anys el 30% restant.

D’acord amb això, el valor d’inversió és important, però és fonamental considerar el rendiment energètic com el factor decisiu a l’hora de fer comparatives entre compressors.

El nostre principal avantatge competitiu és l’especialització: Solucions Integrals d’aire comprimit, fred i buit industrial.

A més, centrem els nostres esforços en oferir un servei tècnic de qualitat, amb la resposta més eficaç. Això és possible gràcies a un equip humà preparat i equipat amb els millors recursos, amb l’objectiu d’oferir el millor assessorament i servei tècnic als nostres clients.

D’altra banda, la nostra especialització ens permet conèixer millor els equips, les actualitzacions necessàries i els possibles problemes, i disposa de les eines i els recanvis originals necessaris per garantir un rendiment òptim i una vida útil més gran.

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tus instalaciones de aire comprimido y mucho más. 

INDUSTRIAS Y APLICACIONES

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

NOVEDADES

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

SOBRE NOSALTRES

Tot el que vols saber sobre les instal·lacions d’aire comprimit i molt més.

NOVETATS

Vols estar al dia i rebre les notícies més interessants?

No et molestarem amb publicitat de tercers, i per descomptat, podràs donar-te de baixa quan vulguis.