Refrigeració de proces industrials

Esta imagen muestra dos enfriadores Hyperchill, uno blanco y uno negro. Los enfriadores están sentados uno al lado del otro sobre una mesa. Los enfriadores son fabricados por Parker Hross y están diseñados para proporcionar agua fría de precisión.

Les necessitats de refrigeració a la industria requereixen d’un estudi i disseny a mida per a la seva apliació. Tanmateix, el coneixement d’aquestes aplicacions és bàsic per poder garantir la seguretat del procés i unes condicions d’instal·lació segures:

A Airmatic, S.A. disposem dels recursos tècnics i humans per donar solució a qualsevol necessitat de refrigeració industrial:

  • Especialiestes en Refrigeració industrial, amb experiencia i eines per a una solució a mida, aportant la màxima eficiència energètica amb fiabilitat, estabilitat i precisió a la temperatura del procés.
  • Departament de projectes i Tècnics instal·ladors especialitzats en executar instal·lacions de refrigeració clau en ma, oferint l’assessorament i seguiment necessari dels treballs realitzats.
  • Servei Tècnic preparat per poder fer el manteniment preventiu en base a les normatives de seguretat aplicables en el sector, i poder donar una resposta efectiva davant qualsevol eventualitat.
  • Equips de refrigeració de màxima eficiència operativa gràcies al seu disseny optimitzat i completament configurable, fàcils de mantenir i preparats per treballar en les condicions més exigents.

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tus instalaciones de aire comprimido y mucho más. 

INDUSTRIAS Y APLICACIONES

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

NOVEDADES

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

SOBRE NOSALTRES

Tot el que vols saber sobre les instal·lacions d’aire comprimit i molt més.

NOVETATS

Vols estar al dia i rebre les notícies més interessants?

No et molestarem amb publicitat de tercers, i per descomptat, podràs donar-te de baixa quan vulguis.