Cas d’Èxit: Innovació i Eficiència a la Renovació de Refredadores d’Aigua

Caso de éxito de airmatic. Instalación de refrigeración industrial en un cliente

Ens complau compartir un nou cas d’èxit com a especialistes en solucions de fred industrial . A Airmatic, hem col·laborat amb un fabricant destacat del sector arts gràfiques a Barcelona, ​​proporcionant una renovació integral de les seves refredadores d’aigua de procés . Aquest projecte ha permès una ampliació de la seva capacitat de producció i introdueix tecnologies d’avantguarda per a un estalvi energètic òptim.

Renovació de refredadores d’aigua de procés

El nostre client, en plena expansió de la fàbrica, necessitava una solució per gestionar l’augment de la demanda de refrigeració industrial en el procés de producció. La solució havia de ser efectiva, eficient i sostenible, atesa la preocupació creixent pel canvi climàtic.

Implementem les innovadores refredadores d´aigua Atlas Copco equipades amb panells adiabàtics. Aquests panells creen una capa d’aigua fina que, a través de l’evaporació, redueix la temperatura de condensació. Aquesta característica és crucial en climes càlids com el nostre, ja que optimitza el rendiment de les refredadores i redueix el consum energètic durant períodes de temperatures altes.

Resultats Destacats

   • Ampliació de Capacitat : Gràcies a la renovació, el client ara pot emprendre la seva expansió de fàbrica amb la confiança de comptar amb una infraestructura i un servei d’acord amb les seves necessitats.

   • Estalvi Energètic Els panells adiabàtics han demostrat ser una solució eficaç per reduir el consum energètic, cosa que es tradueix en menors costos per a la planta.

   • Innovació Sostenible : Aquesta solució no només compleix els requisits actuals, sinó que també li permet avançar-se als desafiaments futurs en termes de productivitat i sostenibilitat.

  Agraïm la confiança dipositada en aquest nou projecte, i donem l’enhorabona tant a l’equip tècnic del client com als nostres especialistes en refrigeració industrial per la bona col·laboració i per minimitzar l’afectació al procés de producció.

  Si esteu interessats en saber més sobre les nostres solucions de fred industrial , i com us podem ajudar a assolir els vostres objectius d’eficiència i sostenibilitat, us convidem a contactar-nos i visitar l’apartat de Refrigeració Industrial del nostre lloc web:

  Productos

  Compartir:

  ACERCA DE

  Todo lo que quiere saber sobre tus instalaciones de aire comprimido y mucho más. 

  INDUSTRIAS Y APLICACIONES

  The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

  NOVEDADES

  ¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

  No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.