Instal·lació compressors d’aire, assecadors d’adsorció en client d’èxit

Instalación compresores de aire, asecadores de adsorción en cliente de éxito

Una sala amb compressors a Barcelona amb assecadors d’adsorció que val la pena mostrar!

En AIRMATIC S.A., estem compromesos a oferir solucions innovadores que milloren l’eficiència de la teva planta, sinó que també optimitzen els costos operatius.

Avui volem compartir un projecte destacat que va rebre reconeixement dins del seu grup empresarial per les millores que aportava d’eficiència operativa i de reducció de costos.

Característiques del Projecte:

 1. Compressors d’Alta Eficiència
  • Combinació de 3 Compressors de Velocitat Variable Atles Copco GA VSD+: Aquests compressors d’aire comprimit són reconeguts per la seva eficiència energètica superior, inclouen motors refrigerats per oli i amb nivell d’eficiència IE5, accionament directe (sense engranatges ni corretges), i el major rang de regulació del mercat, per a adaptar-se als canvis en la demanda.
 2. Control Intel·ligent
  • Gestió Òptima: Implementem un sistema de control intel·ligent que optimitza la rotació horària i del rol de funcionament dels equips, i amb algorismes de control avançats que garanteixen que sempre operin en la seva zona de major eficiència.
 3. Sistema d’Assecat Avançat
  • Assecador d’Adsorció en Paral·lel (Principal + Còpia de seguretat): Hem de garantir un estricte nivell de sequedat de l’aire davant qualsevol eventualitat, ja que aïri comprimit està en contacte amb un producte altament higroscòpic.

La combinació d’un assecador frigorífic amb un assecador d’adsorció, aprofita el millor de cada tecnologia per a aportar major seguretat i eficiència.

  • Assecador d’Adsorció Principal amb Regeneració per Bufador i Resistències: Aquest és el sistema més eficient disponible, ja que no utilitza aire comprimit per a la seva regeneració. D’aquesta manera assegurem aire comprimit de màxima qualitat i ultra sec.

Distribució i Muntatge

Per a maximitzar l’eficiència i accessibilitat, dissenyem un col·lector central pel sostre. Aquest disseny innovador permet:

 • Muntatge Ordenat: Reducció de la pèrdua de càrrega global de la sala de compressors, i fàcil comprensió del flux de l’aire comprimit.
 • Accés Fàcil per al Servei Tècnic: Assegura flexibilitat i seguretat en l’operativa diària.

Beneficis per al Client

Gràcies a la nostra solució, el client d’aire comprimit a Barcelona, va poder eliminar un tanc de N2 que s’utilitzava exclusivament per a evitar la humitat en el procés, generant estalvis addicionals i simplificant la infraestructura de la planta.

Aquest projecte es va desenvolupar en 2 fases amb diversos anys de diferència, en els quals el client va renovar la seva confiança reconeixent l’encert en la seva decisió de treballar amb AIRMATIC per la solvència tècnica i experiència que vam demostrar, i la qualitat del nostre Servei Tècnic.

Resultats Obtinguts

La implementació d’aquesta solució va resultar en una millora notable en l’eficiència operativa i la qualitat de l’aire comprimit. Això no sols va optimitzar els costos, sinó que també va incrementar la fiabilitat del procés productiu.

Confia en AIRMATIC S. a. per als teus Projectes

En AIRMATIC S.A., som especialistes a oferir les solucions més segures i eficients per a les teves necessitats d’aire comprimit amb els millors compressors de Barcelona, assecadors d’adsorció, baixa pressió, buit, fred industrial i generació de gasos. Ens esforcem a comprendre les teves necessitats específiques per a dissenyar i implementar solucions que realment marquin la diferència.


Informa’t sobre la gamma dels nostres equips:
Compressors d’ aire

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tus instalaciones de aire comprimido y mucho más. 

INDUSTRIAS Y APLICACIONES

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

NOVEDADES

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.